GINOP-1.2.2-16-2017-01088 

Elérhetőségeink

Címünk: 7130 Tolna, Festetich u. 2.

Műhely:  +36 70 9444222

Mobil:    +36 70 9474838

Telefon: +36 74 540 708

Fax:      +36 74 540 707

E-mail: tsh@bowdentechnika.hu

Nyitva tartás

HÉTFŐ-PÉNTEK : 07:00-15:20

SZOMBAT : ZÁRVA

VASÁRNAP : ZÁRVA

Keresés

CégünkrőlCégünk 1996 óta van jelen a gépjármű alkatrészgyártó piacon. Folyamatos fejlődés eredményeként mára Magyarország egyik jelentős bowdengyártó cégeinek egyikévé váltunk. A TSH Bowdentechnika Kft. kiváló minőségű termékeit, szolgáltatásait kínálja mindazon ügyfeleknek akik úgy gondolják, hogy fontos szempont a minőség és a megbízhatóság. Cégünk kiemelt hangsúlyt fektet az ügyfelek igényeinek magas szintű kielégítésére, melyet megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező munkatársaink garantálnak.

Feladatunk és szerepvállalásunk nem ér véget azzal, mikor egy ügyfelet megszerzünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a partnereinkkel való lehető legjobb kapcsolat megőrzésére, mivel tudjuk és tapasztaltuk, hogy számtalan kérdésben lehetünk segítségükre, még olyan kérdésekben is, melyek nem kapcsolódnak szorosan a tevékenységünkhöz. Cégfilozófiánkként mondhatjuk, hogy az elégedett ügyfél további ügyfeleket jelent.

Cégünk fő tevékenysége a Bowdengyártás és kereskedelem, de vállaljuk az egyedi igényeknek megfelelő Bowdenek, alkatrészek legyártását, fejlesztését, valamint bármilyen bowdenekkel kapcsolatos javítást, szervízelést.
Filozofiánk

Meggyőződésünk, hogy cégünk minden dolgozója felelős partnereink sikeréért. Minden fejlesztésünk, beruházásunk, gyártásunk ezt az alapelvünket tükrözi, hogy folyamatos ellenőrzéssel, igényfelméréssel, kínálatunk és szolgáltatásaink folyamatos újításaival sikeresebbé tehetjük az Ön tevékenységét.

Hisszük, hogy aki cégünket választja egy nagy tapasztalatokkal rendelkező, kreatív, rugalmas partnerre talál bennünk.

Nem ismerünk lehetetlen kérést. Kérdezzen, kérjen bátran, a kihívásokra ötletekkel, aktivitással felelünk.

Cégünk mindig a törvényi előírások szerint, a hosszú távú kapcsolatok
megtartása érdekében tevékenykedik.
iso logo 9001 logo tuv logo ablakemelo