GINOP-1.2.2-16-2017-01088 

Elérhetőségeink

Címünk: 7130 Tolna, Festetich u. 2.

Műhely:  +36 70 9444222

Mobil:    +36 70 9474838

Telefon: +36 74 540 708

Fax:      +36 74 540 707

E-mail: tsh@bowdentechnika.hu

Nyitva tartás

HÉTFŐ-PÉNTEK : 07:00-15:20

SZOMBAT : ZÁRVA

VASÁRNAP : ZÁRVA

Keresés

050792

GINOP-1.2.2-15-2015-01794

 

6

 

A TSH Bowdentechnika Kft kapacitás bővítő beruházása

 

Cégünk 1996 óta van jelen a gépjármű alkatrészgyártó piacon. Folyamatos fejlődés eredményeként mára Magyarország egyik jelentős bowden gyártó cégeinek egyikévé váltunk. A TSH Bowdentechnika Kft. kiváló minőségű termékeit, szolgáltatásait kínálja mindazon ügyfeleknek, akik úgy gondolják, hogy fontos szempont a minőség és a megbízhatóság. A jó szakértelemmel rendelkező munkatársak mellett elengedhetetlen a megfelelő minőségű, modern gépek használata. Ennek keretében állítottuk össze a fejlesztés műszaki tartalmát, majd pályázatot nyújtottunk be a GINOP-1.2.2-15 pályázati kiírásra („Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása ” c. felhívás), melyen 32 783 174 Ft támogatást ítéltek meg cégünk számára (ez a teljes beruházási költség 50%-a).

A fejlesztés célja a piaci pozíciónk erősítése új technológia beruházások által. A beruházás tárgyai:

- CNC hosszeszterga - a precíziós alkatrészgyártás kulcsfontosságú a beépítésre kerülő

alkatrészek esetében;

- vágó/fejelő gép - a termékkör előállításánál kulcsfontosságú gép;

- automata fröccsöntő gép - a termékekbe szerelt alkatrészek gyártását szolgálja;

- hidraulikus prés - bizonyos munkafolyamatoknál nélkülözhetetlen.

Ahhoz, hogy stabilabb beszállítói körbe kerülhessünk termékeinkkel, a fenti gépberuházások szükségesek. Cégünk célgépek beszerzésével tudja a megnövekedett igényeket kielégíteni. A gépek darabolási, és fejelési előkészítést végeznek nagy pontossággal, ami gyors, és jelentős termelékenységi javulást biztosít. Az előkészítési munkálatokat precízen végzik az eddigi munkaidő töredéke alatt. Az beszerzésre került technológiák ebben a szegmensben a legfejlettebbek, és a legtermelékenyebbek. CNC eszterga napjaink termeléséhez elengedhetetlen, pontossága, gyorsasága a műveletek ismétlési képessége kimagasló. A darabidők csökkentése, a pontos megmunkálás nagyon fontos az ipari termelés szempontjából. A hidraulikus présgép a bowdenek végesítéseinél, valamint a külső bowden köpeny végeinek megmunkálásához szükséges, a gyors, pontos műveletek elvégzésére alkalmas. A minőség és termelékenység is javítható a gépek segítségével.

Nagyon fontos tényező a gyors reagálás a piacok igényeire, ebben a beszerzésre került gépek nagysegítséget nyújtanak. Új fejlesztésekben is részt vesz cégünk, a prototípusok gyors, pontos legyártása, szállítása rövid határidővel. Megrendelőink elégedettsége fontos számunkra, termékeink megfelelnek elvárásaiknak. Kiváló minőséget tudunk előállítani ezekkel a gépekkel.

A projekt műszaki szakmai eredményeiként megvásárlásra és beüzemelésre kerültek az alábbi gépek:

Uniflex S 4.3 B MV- Hidraulikus tömlőprés

2032 – automatikus fröccsöntő gép bowden fejvég gyártására

Citizen Cincom L220X – CNC hosszeszterga

2033 - Automatikus vágó és vezeték fejelő gép

A gépeket a kisebbik termelő csarnokban (63m2) helyeztük el, megfelelően kialakított aljzaton (ennek munkálatai a projekt részét képezték), és kiépítésre kerültek az elektromos csatlakozások is. A gépek beüzemelését követően képesek vagyunk magasabb műszaki színvonalon, jelentősen jobb megbízhatósággal és minőséggel gyártani a meglévő termékeinket, és új toló- húzó típusú bowdenek gyártására is képesek leszünk.

A projekt a 2017. február 8-ával, a fröccsöntő gép és a vezetékfejelő gép beüzemelésével befejeződött. Minden projektelem a tervezett módon valósult meg. 

 

 

1

4

 

 

3

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iso logo 9001 logo tuv logo ablakemelo